Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Integrator Soft S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Program informatic Clarus Bi
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
CLARUS BI

In economia de piaţă actuală, pentru a face faţă concurenţei şi cerinţelor tot mai sofisticate ale clienţilor, organizaţiile trebuie să identifice modalităţi de îmbunătăţire continuă a strategiei de afaceri, de optimizare a proceselor şi de a oferi mai multă valoare clienţilor. Acest lucru este posibil doar prin monitorizarea şi analiza continuă a activităţilor de afaceri din cadrul organizaţiei.
CLARUS Business Intelligence este instrumentul de analiză dezvoltat de compania INTEGRATOR SOFT pentru a satisface aceste nevoi.

CLARUS BI oferă beneficii reale pentru orice organizaţie:

- Integrarea şi consolidarea datelor disponibile la nivelul intregii organizaţii.
- Analiza şi interpretarea datelor.
- Modele de raportare şi analiză preconfigurate.
- Monitorizarea performanţelor economice.

Tipuri de analize cuprinse in sistemul CLARUS BI:

Sistemul CLARUS BI permite definirea şi configurarea atat a analizelor şi rapoartelor specifice fiecărui departament cat şi a analizelor generale destinate top-managementului companiei:

Analize de marketing şi vanzări care permit urmărirea rezultatelor diferitelor campanii de marketing, analiza comportamentului pieţei sau eficienţa departamentului de vanzări. Tipuri de analize: vanzări pe agenţi de vanzări, pe perioade de timp, pe clienţi, pe produse, analize de sezonalitate, analize privind segmentarea pieţei, etc.

Analize privind aprovizionarea asigură eficientizarea activităţii de aprovizionare. Departamentul de aprovizionare şi urmărire a relaţiilor cu furnizorii poate urmări stocurile de siguranţă, calendarul aprovizionărilor, produse aprovizionate de la diferiţi furnizori, pe anumite perioade de timp, etc.

Analiza resurselor umane asigură suportul informaţional necesar pentru luarea celor mai bune decizii de personal. Sistemul CLARUS BI cuprinde analize de urmărire a productivităţii pe salariaţi, urmărirea orelor suplimentare efectuate, concedii, urmărirea costurilor salariale, etc.

Analize financiare permit urmărirea profitabilităţii afacerii, analiza veniturilor cheltuielilor şi profitului obţinut pe fiecare departament, categorie de produs, pe zone geografice, segmente de piaţă, etc.

Tabloul de bord permite definirea indicatorilor de performanţă specifici pentru fiecare organizaţie. Aceşti indicatori vor urmări atat performanţa pe ansamblu a organizaţiei cat şi performanţele fiecărei activităţi sau a fiecărui departament.

CLARUS BI este soluţia de business intelligence dezvoltată pentru a acoperi toate ariile de interes necesare unei analize aprofundate a proceselor de afaceri.
La baza sistemului CLARUS BI se află tehnologia OLAP (Online Analytical Processing), tehnologie care permite realizarea celor mai complexe analize multidimensionale. In plus, sistemul permite raportarea pe tehnologie web precum şi analiza şi raportarea datelor pe tehnologie Excel.
Din Gura in Gura