Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Integrator Soft S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Program informatic Clarus Erp
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
CLARUS ERP este un sistem informatic financiar-contabil si de management, unitar si integrat, care asigura intregul flux informational managerial, fiind creat pentru a satisface cerintele companiilor care desfasoara procese de afaceri in diferite domenii.
CLARUS ERP ofera comunicarea eficienta a informatiilor referitoare la stocuri, stocuri limita, produse rentabile sau mai putin rentabile. De asemenea ofera o multitudine de instrumente de lucru specifice conducerii oricarei companii oferind informatii referitoare la planning, previziuni, cash-flow si urmarirea pe centre de cost.
CLARUS ERP va permite sa procesati, sa prezentati si sa distribuiti in mod dinamic informatii sau documente relevante. Cu ajutorul sistemului CLARUS ERP puteti avea acces la informatii sau documente iintr-o mare varietate de formate, in timp real.

CLARUS ERP - Avantaje cheie:

* Dispune de un engine performant de gestiune a bazei de date asigurand o structura unitara utilizand o tehnologie de tip client-server.
* Asigura urmarirea proceselor operationale cit si financiare in mod automat si ofera suportul informational pentru luarea deciziilor in cadrul firmei dumneavoastra.
* Asigura centralizarea informatiilor pe mai multe nivele in functie de necesitati, permitind in acelasi timp si o analiza detaliata a oricarui proces operational sau financiar.
* Implementarea standard a modulelor sistemului CLARUS respecta legislatia romaneasca in vigoare, sistemul CLARUS fiind implementat la mai multe firme in diverse domenii de activitate.
* Se adreseaza firmelor cu puncte de lucru distribuite in teritoriu si celor cu organizare de tip holding.
* Permite raportarea in mai multe sisteme contabile functionand independent.

Arhitectura sistemului Clarus ERP este o arhitectura de tip client-server bazata pe Microsoft SQL Server structurat pe mai multe nivele (baza de date, server de aplicatii, client). Datorita facilitatilor oferite de sistemul Clarus ERP exista posibilitatea de raportare a tuturor situatiilor pe platforma de tip WEB implicit realizarea si consultarea rapoartelor cu ajutorul browser-elor Web.
Module CLARUS ERP:
Modul logistic si de control al stocurilor C-STOC
Modul urmarire comenzi catre furnizori si aprovizionare C-APROV
Modul urmarire comenzi clienti C-COMCLIENT
Modul raportare generala C-STAT
Modul contabilitate financiara C-CONT
Modul evidenta mijloacelor fixe C-MIFIX
Modul planificare si urmarire productie C-PROD
Din Gura in Gura